Main content

Informatiebijeenkomst samenhang VIPP programma’s

Beschrijving & programma

Op 25 maart organiseert VIPP 5 een informatiebijeenkomst waarin de samenhang tussen de verschillende VIPP programma’s wordt toegelicht. De verschillende VIPP programma's zullen een presentatie geven waarin dieper wordt ingegaan op de overeenkomsten en de verschillen met VIPP 5.

Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:
  • Wat moet ik nog doen voor VIPP Babyconnect als ik als ziekenhuis al meedoe aan VIPP 5?
  • Hoe verhouden de verschillende deadlines zich tot elkaar?
  • etc.
Als je specifieke vragen hebt die je graag aan bod wilt laten komen, kan je die vooraf mailen aan vipp@nvz-ziekenhuizen.nl.

Aanmelden

Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers werkzaam bij instellingen die meedoen aan de verschillende VIPP programma's. 

Vragen?

Als je specifieke vragen hebt die je graag aan bod wilt laten komen, kan je deze doorgeven via vipp@nvz-ziekenhuizen.nl o.v.v. vragen samenhang VIPP programma's.
Voor organisatorische vragen kan je contact opnemen met Marieke Renting, ook via vipp@nvz-ziekenhuizen.nl.


Datum & tijd
donderdag 25 maart 202114:30 tot 17:00 uur
Locatie
Online evenement
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Informatiebijeenkomst samenhang VIPP programma’s
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.