Main content

Informatiebijeenkomst over PGO’s

Beschrijving & programma

Voor de instellingen die deelnemen aan VIPP 5 worden PGO’s een belangrijk begrip. Het VIPP 5-programma legt namelijk de basis voor gestandaardiseerde digitale informatie-uitwisseling met de patiënt via een PGO. Tijdens de bijeenkomst komen onder andere een patiënt en een medisch specialist aan het woord. Ook vindt er een korte brainstormsessie plaats over de communicatie rond PGO’s in ziekenhuizen. 

Onderwerpen die aan bod komen:
- Wat is de waarde van PGO’s voor ziekenhuizen?
- Wat kan de patiënt met een PGO?
- Hoe communiceer je als ziekenhuis over PGO’s met je zorgverleners en patiënten?

Doelgroep

Deze bijeenkomst is in eerste instantie bedoeld voor communicatiemedewerkers van ziekenhuizen, maar ook VIPP-projectleiders zijn welkom.
Medewerkers werkzaam bij een NFU instelling kunnen zich aanmelden via vipp@nfu.nl

Vragen?

Als je specifieke vragen hebt die je graag aan bod wilt laten komen tijdens de bijeenkomst, kun je deze doorgeven via vipp@nvz-ziekenhuizen.nl o.v.v. PGO bijeenkomst 8 april.

Aanmelden

NVZ leden kunnen zich aanmelden via deze website.

Datum & tijd
donderdag 8 april 202112:30 tot 15:00 uur
Locatie
Digitaal evenement
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Informatiebijeenkomst over PGO’s
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.