Main content

HR-Café

Beschrijving & programma

Tijdens deze interactieve bijeenkomst presenteren we als Taskforce de werkgeversvisie en gaan we daarna met elkaar aan het werk, zodat ieder van ons weet wat hij/zij te doen heeft in zijn/haar organisatie. Het doel is kennis overdragen en elkaar inspireren, want er gebeurt al veel op dit gebied. We hebben twee bestuurders gevraagd een inhoudelijke bijdrage te leveren, een adviseur zal vertellen over zijn ervaringen in de zorg en de bijeenkomst zal inspirerend worden afgesloten.

De werkgeversvisie; Jij doet ertoe! kennen, begrijpen en toepassen, is in de rol van HR-manager belangrijk voor ons allemaal. Zeker in deze tijd van arbeidsmarktkrapte en schaarste van zorgprofessionals. Ik reken daarom op je komst!

Doelgroep: NVZ-leden werkzaam als manager HR

Voor organisatorische vragen kun je contact opnemen met Heleen Steenbeek, coördinator evenementen & trainingen via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of mail naar bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl.

Datum & tijd
donderdag 2 juni 202214:00 tot 17:00 uur
Locatie
NBC CongrescentrumBlokhoeve 13438 LCNieuwegeinWebsiteRoute
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden HR-Café
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.