Main content

Hoe krijg je zorgverlener en patiënt mee

Beschrijving & programma

VIPP 5 organiseert een interactieve bijeenkomst waarin de vraag wordt beantwoord: hoe neem je zorgverleners en patiënten mee in digitale innovatie? 


Deze bijeenkomst is gericht op projectleiders en communicatieadviseurs van NVZ- en NFU-leden die deelnemen aan het VIPP 5-programma.

VIPP 5 draait op korte termijn om het behalen van de doelen beschreven in de 3 modules, op de lange termijn gaat het om digitale uitwisseling van patiëntgegevens tussen zorginstellingen onderling, én om het beschikbaar stellen van de gegevens aan de PGO van de patiënt.

Dat betekent dat zorgverleners en patiënten er in de praktijk mee aan de slag moeten. Hoe je zorgverleners en patiënten zoveel mogelijk meekrijgt, en waarmee je rekening moet houden, komt aan bod op 13 september. Tijdens deze interactieve bijeenkomst wijzen het landelijk expertisecentrum Pharos en strategisch innovatieadviseur Suzanne Verheijden de weg. Tussendoor is er lunch, en de dag eindigt met een borrel waar nagepraat kan worden over de dag.

Programma

9.00 Ontvangst met koffie & thee

9.30 Ochtend programma door het Landelijk expertisecentrum Pharos

12.30 Lunch

13.30 Interactief middagprogramma door bureau Strakz met Suzanne Verheijden

16.00 Plenaire afsluiting van de dag

16.30 Hapje & drankje

Aanmelden?

Deze bijeenkomst vindt plaats bij Hotel Van der Valk in Utrecht (Winthontlaan 4-6).

  • NVZ leden kunnen zich aanmelden via de aanmeldknop op deze website.
  • NFU leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan vipp@nfu.nl o.v.v. 'Aanmelding bijeenkomst 13 september 2022 ‘Hoe krijg je zorgverlener en patiënt mee?'

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van inschrijving.


Datum & tijd
dinsdag 13 september 202209:00 tot 17:00 uur
Locatie
Van der Valk UtrechtWinthontlaan 4 -63526KVUtrechtWebsiteRoute
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Hoe krijg je zorgverlener en patiënt mee
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.