Main content

Digitale bijeenkomst: Portefeuille routekaarten

Beschrijving & programma

Tijdens deze bijeenkomst praten wij u graag bij over de ontwikkelingen rondom de portefeuille routekaart en de integratie met de verplichting van de Energie Audit.

Tevens gaan we aan de hand van voorbeelden dieper in op handelingsperspectieven hoe het opstellen van de portefeuille routekaart op te pakken en is er gelegenheid tot het stellen van (technische) vragen aan het Expertisecentrum Verduurzaming Zorg en beleidsmatige vragen aan de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen.

De definitieve agenda volgt spoedig.

Doelgroep: NVZ-leden werkzaam als managers vastgoedontwikkeling (en bouw), milieucoördinatoren en hoofden facilitaire zaken

Voor organisatorische vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Heleen Steenbeek, bereikbaar via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of via e-mail bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl. 

 

Datum & tijd
dinsdag 27 oktober 202010:00 tot 12:00 uur
Locatie
Digitale bijeenkomst.
Spreker
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Digitale bijeenkomst: Portefeuille routekaarten
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.