Main content

Digitale bijeenkomst B-learning platform op donderdag 23 september 2021

Beschrijving & programma

Graag nodigen wij je uit voor een digitale bijeenkomst van het B-learning platform op donderdag 23 september 2021 van 14.30 - 15.30 uur.

Van 15:30 tot 16:00 is er nog gelegenheid voor een after-talk.

 

Thema: Hoe werkt verandering in je brein?

Doen je collega’s, medewerkers, leidinggevenden of klanten niet altijd wat jij wilt? Ayca Szapora legt je uit hoe dat komt en hoe je dat kunt veranderen.

Ayca Szapora is neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma. 

Ze neemt je mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die je hersenen met je uithalen. Ze legt uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je anderen mee kunt nemen in een verandering.


Aanmelden
Graag bij aanmelding registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent. Inschrijvingen met andere (privé) e-mailadressen worden niet geaccepteerd. De deelnamelink ontvang je een aantal dagen voorafgaand.
 
Vragen
Voor vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Charlotte Bel bereikbaar via e-mail
c.bel@nvz-ziekenhuizen.nl of via het telefoonnummer 06 83 87 96 48

 

Datum & tijd
donderdag 23 september 202114:30 tot 15:30 uur
Locatie
Online evenement
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Digitale bijeenkomst B-learning platform op donderdag 23 september 2021
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.