Main content

Digitale bijeenkomst B-learning platform

Beschrijving & programma

Vanwege grote belangstelling voor de bijeenkomst van het B-learning platform op 28 januari jl. wordt de bijeenkomst over online werkvormen herhaald. Graag nodigen wij je uit voor de digitale bijeenkomst op donderdag 11 maart 2021 van 15.00 - 16.00 uur.

Miriam Boer, manager van de AVL Academie en één van de auteurs van het Groot Werkvormenboek voor de Zorg, neemt ons in een inspirerende workshop mee in hoe het Antoni van Leeuwenhoek haar docenten voorbereid en welke werkvormen ervoor kunnen zorgen dat online lessen nét zo effectief worden als offline lessen.
In deze workshop staan we stil bij:
* Wat is online lesgeven?
* Vormen van online lesgeven
* Dilemma's van online lesgeven
* Ondersteunen van docenten vooraf
* Helpen kiezen van de juiste werkvorm
* Demo van online werkvormen
 
Aanmelden
Graag bij aanmelding registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent. Inschrijvingen met andere (privé) e-mailadressen worden niet geaccepteerd. De deelnamelink ontvang je een aantal dagen voorafgaand.
 
Vragen
Voor vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Lotte Smit, bereikbaar via e-mail l.smit@nvz-ziekenhuizen.nl of via het telefoonnummer 06 13 61 95 73.
Datum & tijd
donderdag 11 maart 202115:00 tot 16:00 uur
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Digitale bijeenkomst B-learning platform
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.