Main content

Digitale bijeenkomst B-learning platform

Beschrijving & programma

B-learning platform – Online werkvormen

Graag nodigen wij je uit voor een digitale bijeenkomst van het B-learning platform op donderdag 21 januari 2021 van 15.00 - 16.00 uur.
 
Door de coronacrisis is de transformatie van offline naar online onderwijs in een hoog tempo ingezet. Online lesgeven is daarmee aan de orde van de dag en toch blijft het een ingewikkelde opgave.
Miriam Boer, manager van de AVL Academie en één van de auteurs van het Groot Werkvormenboek voor de Zorg, neemt ons in een inspirerende workshop mee in hoe het Antoni van Leeuwenhoek haar docenten voorbereid en welke werkvormen ervoor kunnen zorgen dat online lessen nét zo effectief worden als offline lessen.

In deze workshop staan we stil bij:
* Wat is online lesgeven?
* Vormen van online lesgeven
* Dilemma's van online lesgeven
* Ondersteunen van docenten vooraf
* Helpen kiezen van de juiste werkvorm
* Demo van online werkvormen

Stuur vooraf jouw dilemma over online lesgeven naar l.smit@nvz-ziekenhuizen.nl. Miriam Boer zal zoveel mogelijk van jullie dilemma's in de presentatie te verwerken. Tevens maak je tijdens deze workshop kans op het Groot Werkvormenboek voor de Zorg, zodat je hierna met nog meer werkvormen aan de slag kunt gaan!

Aanmelden
Graag bij aanmelding registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent. Inschrijvingen met andere (privé) e-mailadressen worden niet geaccepteerd. De deelnamelink ontvang je een aantal dagen voorafgaand.

Vragen
Voor vragen over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Lotte Smit, bereikbaar via e-mail l.smit@nvz-ziekenhuizen.nl of via het telefoonnummer 06 13 61 95 73.
Datum & tijd
donderdag 21 januari 202115:00 tot 16:00 uur
Locatie
Webinar
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Digitale bijeenkomst B-learning platform
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.