Main content

Digitaal uitwisselingsbezoek Antoni van Leeuwenhoek: Beeldbellen

Beschrijving & programma

Beeldbellen speelt een belangrijke rol in de poliklinische zorg van het Antoni van Leeuwenhoek (AVL). Het AVL heeft veel ervaring opgedaan met de inzet van beeldbellen. Ervaring waar andere ziekenhuizen en categorale instellingen hun voordeel mee kunnen doen .

Daarom organiseert het programma Digitale zorg van de NVZ, in samenwerking met het AVL, een digitaal uitwisselingsbezoek. Het AVL opent online haar poorten en laat zien wat er allemaal komt kijken bij het gebruik van beeldbellen:
  • Hoe veranderen het consult en de manier waarop je met een patiënt communiceert?
  • Hoe ziet een beeldbelwerkplek eruit en voor wie wordt beeldbellen ingezet?
  • Hoe krijg je patiënten en medewerkers mee in zo’n nieuwe ontwikkeling en wat zijn de ervaringen tot nu toe? 
Al deze vragen – en nog veel meer – komen aan bod tijdens het digitale bezoek aan het AVL. Onder meer zorgprofessionals, een e-healthadviseur en een opleidingsfunctionaris leiden de deelnemers online rond.

De bijeenkomst vindt plaats via Zoom. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en kort voor de bijeenkomst krijg je de deelnamelink toegestuurd.

Datum & tijd
dinsdag 14 september 202109:30 tot 11:00 uur
Locatie
Online evenement
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Digitaal uitwisselingsbezoek Antoni van Leeuwenhoek: Beeldbellen
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.