Main content

CIO en ICT managers bijeenkomst

Beschrijving & programma

Digitalisering is belangrijker gebleken dan ooit in de nieuwe werkelijkheid. Het opschalen van reguliere zorg met digitale ondersteuning, de noodzaak tot digitale gegevensuitwisseling en hergebruik van data om de zorg te optimaliseren zijn belangrijke thema’s. De NVZ zet in op standaardisatie, toegang en hergebruik van data zodat de patiënt de juiste zorg ontvangt, zo dicht mogelijk bij huis en zo digitaal als mogelijk.

In de bijeenkomst voor CIO’s en ICT managers van 9 maart 2021 komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Programma digitale zorg
  • Inventarisatie telemonitoring en medische service centra
  • IT agenda
  • Elektronische gegevensuitwisseling: wetgeving en landelijke programma’s
  • Informatiebeveiliging

De bijeenkomst zal ook dit keer weer online plaatsvinden. We maken gebruik van Webex. Na inschrijving ontvangt u een week voor de betreffende bijeenkomst van ons een bevestiging met vergaderlink.

Vragen?

Voor organisatorische vragen of inhoudelijk vragen met betrekking tot deze bijeenkomst kunt u contact opnemen via digitalezorg@nvz-ziekenhuizen.nl.


Datum & tijd
dinsdag 9 maart 202110:30 tot 12:30 uur
Locatie
Digitale bijeenkomst
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden CIO en ICT managers bijeenkomst
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.