Main content

CIO en ICT managers bijeenkomst met netwerklunch

Beschrijving & programma

Op 13 oktober aanstaande organiseert de NVZ een CIO en ICT managers bijeenkomst voor haar leden met aansluitend een netwerklunch. De bijeenkomst is van 10:00 tot ca 14.00 uur en vindt plaats op het nieuwe kantoor van de NVZ in Utrecht. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de stand van zaken van recente (landelijke) ontwikkelingen en impact ervan op uw instelling. Het betreft o.a. de volgende onderwerpen:
  • WEGIZ
  • Integraal Zorg Akkoord
  • Twiin
  • VIPP 5
  • Medicatieoverdracht
  • Informatiebeveiliging
Daarnaast staan op het programma ook nog de volgende twee onderwerpen:
  • Patiënt toegang tot data: via substantieel naar hoog (gastspreker vanuit Nictiz)
  • Transitie van fysieke poli naar digitale zorg (gastspreker vanuit BeterDichtbij)

De netwerklunch vindt aansluitend plaats van 12:30 uur tot ca 14:00 uur en biedt u de mogelijkheid om met collega’s door te praten over bovenstaande en andere onderwerpen op het gebied van digitalisering.

Wie en waar?
U kunt zich als CIO of ICT manager van een NVZ lid instelling vanaf nu aanmelden via de website van de NVZ. De bijeenkomst vindt plaats op locatie bij de NVZ. U ontvangt uiterlijk een week voor de bijeenkomst een definitieve bevestiging met agenda en routebeschrijving.

Vragen?
Voor organisatorische vragen of inhoudelijk vragen met betrekking tot deze bijeenkomst kunt u contact opnemen via digitalezorg@nvz-ziekenhuizen.nl.

Datum & tijd
donderdag 13 oktober 202210:00 tot 14:00 uur
Locatie
WinthontlaanWinthontlaan 13526 KVUtrechtWebsite
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden CIO en ICT managers bijeenkomst met netwerklunch
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.