Main content

Bijeenkomst voor applicatiebeheerders: ervaringen met testen PGO's

Beschrijving & programma

Op 8 juni aanstaande organiseert VIPP 5 een bijeenkomst specifiek voor applicatiebeheerders en anderen die zich bezig houden met het testen van de uitwisseling met PGO’s. Deze bijeenkomst is een vervolg op de bijeenkomst van 20 april jl. We gaan weer met elkaar in gesprek om de ervaringen en resultaten van het testen van PGO’s en uitwisseling via MedMij te delen. Denk hierbij aan:

  • Ervaringen over het testen van de verschillende PGO’s
  • De knelpunten waar tegenaan wordt gelopen en
  • Foutmeldingen

Aanmelden

Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers werkzaam bij NVZ en NFU instellingen die meedoen aan het VIPP 5 programma. Deze bijeenkomst is met name interessant voor applicatiebeheerders en anderen die zich bezig houden met het testen van de uitwisseling met PGO’s. Attendeer hen hier dus vooral op.
  • NVZ leden kunnen zich via deze website van de NVZ inschrijven.
  • NFU leden kunnen een mail sturen aan vipp@nfu.nl o.v.v. aanmelding bijeenkomst applicatiebeheerders 8 juni.

Vragen?

Wil je tijdens de bijeenkomst vertellen over jouw ervaringen? Of wil je een vraagstuk in de groep delen? Geef dit dan door via vipp@nvz-ziekenhuizen.nl. Voor organisatorische vragen kan je contact opnemen met Marieke Renting, ook via vipp@nvz-ziekenhuizen.nl.


Datum & tijd
woensdag 8 juni 202213:30 tot 14:30 uur
Locatie
Online bijeenkomst
Kosten
Gratis voor NVZ-leden
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Bijeenkomst voor applicatiebeheerders: ervaringen met testen PGO's
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.