Main content

Bijeenkomst 'Mijn leverancier is DVZA, hoe kan ik aan de slag met testen?'

Beschrijving & programma

Leveranciers krijgen als DVZA het MedMij-label als hun systeem voldoet aan alle eisen van het MedMij Afsprakenstelsel. Het hebben van een MedMij-label wil nog niet zeggen dat het systeem meteen bij elke instelling werkt. Op dinsdagmiddag 12 oktober organiseert VIPP 5 samen met MedMij een bijeenkomst waarin we toelichten welke mogelijkheden er zijn om het delen van gegevens met patiënten via een PGO, te beproeven. 

Onderwerpen op de agenda zijn de Proof of Service (POS) en Gecontroleerde Livegang (GLG). We kijken naar het testen van de techniek vanuit het perspectief van de instelling en het testen van het (zorg)proces. Ook zullen de ervaringen vanuit andere VIPP-programma’s (OPEN en VIPP GGZ) gedeeld worden.

Wanneer?

Het betreft een online bijeenkomst op dinsdagmiddag 12 oktober 2021 van 15.30 tot 16:30 uur. Ongeveer een week voor het overleg ontvang je een definitieve bevestiging met link naar de online bijeenkomst. 

Voor wie?

Deze informatiesessie is voor iedereen die werkzaam is bij een instelling die aan de slag gaat met MedMij voor VIPP 5. Na deze bijeenkomst weet je hoe je de MedMij-aansluiting bij jouw instelling kunt testen en hoe je daar een POS en een GLG voor kunt inzetten.

Inschrijven?

E
r zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Graag bij aanmelding registeren met het e-mailadres van de instelling waar je werkzaam bent.
(privé email adressen of van consultancy bureau's worden niet geaccepteerd).
Datum & tijd
dinsdag 12 oktober 202115:30 tot 16:30 uur
Locatie
Digitale bijeenkomst
Kosten
Gratis voor NVZ-ledenNiet-leden betalen €0
Afmelden

Heb je je aangemeld maar kun je toch niet?

Aanmelden Bijeenkomst 'Mijn leverancier is DVZA, hoe kan ik aan de slag met testen?'
Meld je aan met je zakelijke e-mailadres. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je aanmelding volledig en definitief kunt maken. Het is mogelijk dat deze e-mail terechtkomt in de map Ongewenste e-mail/spam.
Wij gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van het evenement. Wil je je gegevens verwijderen uit ons bestand? Neem dan contact op.