Main content

Bijeenkomst B-learningplatform

Houdt u zich bezig met e-learning in de ziekenhuisbranche? Dan bent u van harte welkom op het B-learningplatform. Dit zijn interactieve bijeenkomsten waar kennis wordt uitgewisseld. Blended learning is een combinatie van theorie en vaardigheidsonderwijs met behulp van e-learning. Het platform is een initiatief van een groep ziekenhuizen en revalidatiecentra. 

Warp Industries: Virtual Reality – Guido Helmerhorst

Veel trainingen vandaag de dag zijn eentonig, niet schaalbaar en kunnen bedrijfsprocessen verstoren. Dat kan (en moet) anders: doormiddel van Virtual Reality (VR) traint Warp Industries op basis van interactieve 360 graden video; echte mensen in echte situaties: maar wel vanaf elke denkbare plek. Mensen in levensechte situaties zetten waar ze kunnen oefenen, zodat ze kunnen excelleren in hun werk. Met als resultaat: grote impact bij medewerkers, flexibel en kosteneffectief voor het bedrijf. In deze presentatie neemt Guido Helmerhorst jullie mee in de uitdagingen van het trainen van mensen on the job en hoe VR ook in jullie context kan bijdragen aan kwaliteit en werkgeluk.

Elephant Road: Blended Class – George van Houtem

Online en offline leren van de besten in het vak. Voortdurend leren en je blijven ontwikkelen is essentieel om aansluiting te houden op de steeds snellere ontwikkelingen. Moderne organisaties stellen voortdurend nieuwe eisen aan hun professionals. En de professional op zijn beurt heeft veranderde eisen ten aanzien van leren. Een hoogwaardig aanbod van online trainingen met relevante content en onderwerpen die nu en in toekomst essentieel zijn, is daarbij een goede aanvulling. Het format van de Blended Class is ontwikkeld om maximale impact te maken in de minimale tijd. Een Blended Class is de uitgekiende mix van online leren en livesessies met top experts.

Datum
19 september 2019 12:3019 september 2019 04:00
Locatie
Oudlaen Vergaderen3515 GAUtrechtOudlaan 4Route
Spreker
Kosten
Gratis voor NVZ leden
Afmelden

Had u zich aangemeld maar kunt u toch niet?

Programma

1970-01-01
1970-01-01
01:00-01:00
Aanmelden Bijeenkomst B-learningplatform
U ontvangt een bevestiging in uw mailbox. In deze mail zit ook een link om u uit te schrijven.
Wij gebruiken uw gegevens alleen om u op te hoogte te houden van het evenement. Wilt u uw gegevens verwijderen uit ons bestands, neem dan contact op.